Tiden går...

För några veckor sedan fick vi brevet med posten. Det var beskede att vi stod uppsatta på väntelista för inseminering. "Eran beräknade väntetid är 1-1,5 år"

Då är jag ännu äldre... Vi vill ju ha barn nu! Jävla regler i Sverige som gör att inte män vill donera längre

Vi beslöt oss iaf för att kontakta Storken. Har hört att det inte är så lång väntetid, men man vet ju aldrig. Frågade en som jag har kontakt med på Familjeliv om hon visste ng om hur väntetiden såg ut nu. Hon tyckte att jag skulle maila för man fick svar på en gång.
Kollade flera gånger på hennes svar... Sedan skickade jag iväg ett mail & frågade hur lång kötid dem hade.
Efter 2 minuter hade jag fått svar; några veckor innan man kan få journaltid -sedan är de ingen väntetid alls.

Herre gud, från över året i Sverige till nolltid i Danmark. Jag var tvungen att smälta beskedet lite, eller rätare sagt några veckor. Diskuterade med vänner & familj om vad som skulle hända. Sedan ringde jag minsöterska på kvinnokliniken & bad att få alla journaler
"-Vad ska du göra nu?" frågade hon. Å så sa jag som de var. Hon var mycket lugn och försående

Efter det ringde jag Storken och bokade journalsamtal. Ca 2 veckors väntetid. Shit, de är ju ganska snart -å innan dess ska dem ha mina journaler och betalning.

I förra veckan kom mina journaler, tog det ganska lugnt & tänkte att jag kunde maila över allt. Så lördagen innan vårat journalsamtal satte jag mig vid datorn för att lägga in uppgifterna. Då fick jag syn på att vi skulle skriva under lapparna! Om 2 dagar ska dem i Danmark ha mina journaler. Gick in på deras hemsida -PANIK igen! Betalningen skulle vara gjord 10 dagar innan samtalet. Skickade iväg ett mail till Storken och förklarade som det var. Fick ett svar igen inom 5 minuter, det var lugnt. Bara vi gjorde det samma dag =)

Så skulle jag föra över pengar -gick inte. Mitt kort är inte registrerat för internetbetalning
Kolla valutakurs, Storkens hemsida mm. Fick bryt på allt
Messade mina vänner som lugnade mig. Vi skulle dit på kvällen så dem hjälpte oss med allt <3

Så nu är det betalt & brevet ligger på lådan =)

RSS 2.0