=)


Inskrivning

Är verkligen sämst på att uppdatera här, men har fullt upp med min nästäppa nu ;)

Har varit jättetäppt i näsan i nästan 3 veckor och använt nässpray i 17 dgr nu. Läste att man max skulle använda det i 10 dgr, så jag får väl köpa koksaltlösning i morgon.

Inskrivning....
Samtal och genomgång om släktsjukdomar. Kom fram till att vi nog är ganska friska i släkten förutom lite hjärtsjukdomar. Fast det är ju ganska allvarligt, så det kom med i journalen. Blodtrycket var prima 100/60
Sedan var det dags för vågen...... + 4 kg :O Känns inte så bra, men läste någonstans att man kan gå upp 1-4 kg under den här perioden. Kissprov, blodprov, HB? och socker. Sockret var INTE bra, men när vi gick igenom dagens intag så förstog vi vad det berodde på ;P
Ska dit i morgon igen och ta ett nytt prov, så nu gäller det att passa sig för vad man stoppar i munnen tills det är taget. Ska även lämna in ett urinprov, de skulle tydligen kolla om man hade urinvägsinfektion.

Tycker det är bra att de testar de mesta. Hon informerade även om att man kunde ta ngt blodprov för att se risken för ngn sjukdom hos barnet. Tror det var Downs syndrom. Frågade om det var som KUB, men det var det inte. Hur som helst testade vi inte det. Känns helt orelevant.

Återkommer i morgon med mitt nya sockerresultat (om fiskminnet kommer ihåg)

RSS 2.0